Projektligji "Per llogarine e pagesave me sherbime bazike"

Ministria e Financave dhe Ekonomisë

|

Postuar më: 01.02.2023

|

Data e Mbylljes: 01.03.2023

|

Statusi: Konsultim i mbyllur

|

Nr.Komenteve: 0

|

Nr.Shikimeve: 585

PDF

|

XML

Nuk ka ende asnjë koment për këtë konsultim

Diskutimet për këtë konsultim janë mbyllur.