Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural.

Kontakt

  • Adresa: Bulevardi "Dëshmorët e Kombit" Nr 2
  • Qyteti: Tiranë
  • Tel: 0800 50 56
  • Adresa web: http://bujqesia.gov.al/